Soita meille: 09 878 7187 tai 044 0788 789

Hiusten leikkaukset, värit ja hiuspidennykset

Leikkaukset

Parturi-Kampaamo KK-Hiuksesta ammattitaitoiset leikkaukset naisille, miehille, lapsille ja senioreille. Laatu, huolellisuus ja asiakkaan toiveiden kuuntelu ovat minulle tärkeitä. 

Suosittelen aina asiakkaalleni sopivaa leikkausta, mutta huomioin myös asiakkaan omat toiveet. Teen myös miesten hiustenleikkaukset ja värjäykset sekä viiksien ja parran muotoilut.

Värit

Toteutan upeat värjäykset asiakkaan ehdoilla. Käytössäni on laadukkaat tuotteet myös allergiasta kärsiville - täysin hajusteettomat tuotteet sekä Elumen värit (ei sisällä fenyleeniamiineja)

Kihara- ja tukikäsittelyt

Kauniin luonnolliset, hiusten hyvinvoinnille turvalliset permanentit. Valikoimaani kuuluvat myös Sensitive-tuotteet ja hajusteettomat permanentit.

Hiuspidennykset

Hiuspidennykset ja tuuhennukset teen korkealaatuisella MXL 100 % Remy -aitohiusmateriaalilla, joka antaa parhaat mahdolliset edellytykset loistavaan lopputulokseen.

MXL on hiustenpidennysalan kansainvälinen pioneeri, jolla alalta on jo 20 vuoden kokemus. MXL on hionut huippuunsa parhaat materiaalit ja tekniikat.

Kampaukset

Meiltä saat juhla- tai hääkampaukset sekä meikkaukset samasta paikasta! Samoissa tiloissa toimii myös Kauneuspalvelut Evita.

Hiushoidot ja hieronnat

Palveluihini kuuluu myös erilaiset hiushoidot ja hieronnat.(Indonesialainen hiuspohjahieronta)

Teen tarvittaessa kaikki käsittelyt myös täysin hajusteettomasti!

Tuotemyynti

Monipuolisten kampaamopalvelujen lisäksi myyn asiakkailleni laadukkaita tuotteita myös kotiin

Ota yhteyttä ja varaa aikasi!